15-12-13

We zijn er terug ...

Inderdaad ... we zijn er terug. Een site of blog is pas interessant wanneer hij daadwerkelijk wordt bijgehouden. Omdat ik ook de clubsite van AVT Hechtel-Eksel en die van onze oudste dochter Imana bij hou, moet ik deze wat beperken en wordt hij opnieuw actief in aanloop van de nieuwe Internationale Peace Marathon van Kigali. Dan gaat hij weer enkele maanden online. Ook op vraag van menige lopers en sympathisanten. (Vooral voor Tjen die mijn A-teambusje al lang moe was !) 

Door een chronische achillespeesontsteking, wat recenter een arbeidsongeval waarbij mijn nieuwe wagen bijna pertotal werd verklaard en een stresserende periode op school,  liepen we het laatste half jaar vooral met ups en downs. Er waren weken dat ik heel veel liep en weer andere dat ik nauwelijks aan lopen toe kwam.

Vandaag mag alvast tellen. Ik liep voor het eerst nog eens 20 km (Eksel - Wijchmaal - Dommelvallei Peer ), waarna ik oudste zoon Yano nog op de MB vergezelde op zijn 14,5 km. Ik stond opnieuw kletsnat, want op onverhard parcours legt hij er ook al een aardige snee op. En wat later kwam ook jongste dochter Yalina nog vragen of ik met haar mee fietste voor haar 11 km. Zo'n vraag laat je toch niet liggen. Ik heb bijgevolg mijn zondag gevuld met een slordige 3u45 sporten. Goede nachtrust verzekerd en absoluut een trappist verdiend !

19:01 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.