02-02-13

Cross der jongeren Provil Lommel

Slechts 2,5 trainingen in deze drukke onderwijsweek. Ik besef goed dat dit nefast is in een marathonvoorbereiding, maar het zij zo. We hebben niet allemaal de juiste job om ons optimaal voor te bereiden. En daarbij zou ik al blij zijn moest ik de voorbereidingsweken door geraken om tot een nieuwe marathon te komen en deze dan uit te lopen. De chronisch ontstoken achillespees speelt weer goed op.

Ik begin nu ook alsmaar meer te beseffen wat het voor dochter Imana moet zijn om als topsporter te leven in combinatie met zware studies. Buitenstaanders zien natuurlijk alleen maar de lusten en nooit de lasten. Een buurvrouw schrok toen ze deze week Imana om 07.00 een vetloopje zag vol maken.

Afgelopen woensdag liepen mijn I.C.T.-coördinator Toon en ikzelf de leerkrachtenreeks estafetten tijdens de cross der jongeren Lommel. Eigenlijk niet echt mijn ding, want veel te hevig en veel te kort voor een afstandsloper. Ik nam de eerste en de derde ronde voor mijn rekening, Toon de 2de, waarbij we de laatste wissel zo lang mogelijk probeerden uit te stellen. In meters dus : Roel 1000 m , Toon 1200 en Roel 800. We werden 1ste bij de heren, maar ze vergaten ons op het podium te zetten. De tweede ploeg nam deze eer onbegrijpend voor hen. Op zich niet zo erg, maar dat ze met onze wijn gingen lopen, daar viel toch ons petje van af. Gelukkig greep de organisatie in en kregen we achteraf toch nog onze wijn. :)

 

18:32 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.