20-05-12

We zijn er klaar voor ...

... om opnieuw af te reizen naar Rwanda. Fysiek mogen we al bij al tevreden zijn na de knieblessure (scheur in de laterale band). Deze kwam met mondjesmaat gereed, alleen de achillespezen blijven hardnekkig pijn doen. Zij vragen wellicht eens wat rust. Ook mentaal voel ik me 100%. Ik heb er zin in. Het belooft alleszins een zeer zwaar programme te worden, waar ik niet fit aan de marathon zal verschijnen. De dagen ervoor zal ik het binnenland van Rwanda doorkruisen met de landrover om de verschillende projecten te steunen en op te volgen. We bevinden ons dan echt in de brousse. Ik heb een mooi bedrag kunnen bijeen vergaren voor de straat -en weeskinderen. Namens hen van harte dank ! Woensdag reis ik af met Qatarairlines.

Vandaag nog samen met de drie dochters Yinta, Yalina en Imana gaan duurlopen. Zalig ! Ze zijn veel te snel groot geworden, maar grote kinderen is ook de max ! (om het met hun woorden te zeggen)

De afgelopen week hebben onze kids nog verschillende prestaties neer gezet, maar de tijd ontbrak om het allemaal te melden. Yinta behaalde zilver op het Vlaams Kampioenschap SVS te Oordegem met een evenaring van haar PR. Ook Yalina bevestigde bijna haar tijd van vorige keer op de 1500 m en werd 5de. Yano is nog herstellende van zijn Brusselse aanval. Hij is al terug aan het lopen, maar wanneer hij wat dieper gaat, krijgt hij signalen om het rustiger aan te doen. Zal nog wel een tijdje aanslepen vermoed ik. Hij bleef dus op aanraden van coach Johan verstandig langs de kant.

En gisteren verbeterde Imana haar PR op de 1500 m. Niet direct haar ding, maar een mooie aanloop naar de grotere afstanden. Verslagjes vind je op www.zwarteparelimana.tk en www.avthechtel-eksel.be .

12:07 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.