06-05-12

sportprestaties kinderen

Onze Ian won gisteren met 6-0 tegen Balen op een voetbaltornooi en speelde een voortreffelijke match met een mooi doelpunt.

Yinta won de beker van Vlaanderen cadetten/scholieren samen met de meiden van AVT in de hoogste atletiekafdeling. Haar aandeel mocht er best wezen met een mooie 4de plaats op de 800 m, niet direct haar ding.

Zelfde verhaal voor Yano, die werd opgeroepen voor 800 m. Zij moesten vechten voor het behoud in de hoogste afdeling door 3 of 4 afzeggingen wegens blessures en één ernstig feit. We hopen dat het goed komt met allen AVT-atleten van  de andere kernen. Het werd voor Yano een tactische race, maar ook hij wist voldoende punten te sprokkelen met een 7de plaats. Het behoud werd verzekerd door een 9de plaats als club. Zowel het doel van de jongens als de meisjes werd bereikt. 10 op 10.

Yalina en Imana kwamen niet aan de start, maar hielpen mee op de geslaagde meeting van onze kern te Hechtel. Imana mocht als 4-voudig Belgisch Kampioene medailles uitdelen. Dat wisten de deelnemers wel te waarderen. Morgen begint ze aan haar stage in Gasthuisberg. Een erg zware periode van stage-blokken-topsport biedt zich aan.

Verslagjes en foto's vind je op www.avthechtel-eksel.be

22:13 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.