02-05-12

Yano Provinciaal Kampioen SVS 1500 m, Yinta Provinciaal Kampioen SVS 1500 m en Yalina BRONS PK SVS 1500 m

Yinta, Yalina en Yano traden vandaag aan op het SVS PK te Heusden in het stadion De Veen. Geen zon maar regen, geen warmte maar koude en weinig deelnemers. Toch slaagden onze 3 kids er in om goede prestaties neer te zetten. Daar de 1500-reeksen bij SVS samen werden gelopen, konden Yinta en Yalina zich meten met een paar degelijke tegenstanders. Zo kon Yinta een tijd lang in het kielzog van Jana Geerts (Atla) lopen, om wat later de rol over te nemen. Ze liep haar naar goud in een nieuw PR van 5'10 (6" sneller). Ook Yalina kon een hele lange tijd meeschuiven. Op het eind moest ze wat afhaken. Maar ook goed voor brons en een verbetering van haar PR met 12" naar 5'38. Al heel wat beter dan vorige zaterdag.

Bij Yano ging het tussen een drietal, maar deze maal zouden ze het hem niet meer lappen zoals vorige zondag. Vanaf de eerste meter nam hij het initiatief, maar bleef hij verstandig lopen. Hij voerde het tempo stelselmatig op en bij een stevige versnelling moesten de anderen de rol lossen. Yano liep onbedreigd naar goud in ook een nieuw PR van 4'36" (8" sneller). Een mooie tijd aangezien hij het alleen moest opknappen.

Zelf ben ik vandaag niet gaan lopen. Ik had veel last van evenwichtsstoornissen. Weer even geleden, toch overkomt het me weer meer dan vroeger. pkyano2heusden.jpgpkyanoheusden.jpgpkyy2.jpgpkyy.jpg

21:55 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.