12-04-12

Visum ambassade Rwanda

Mijn nieuwe afreis komt dichterbij. Vandaag voor het eerst terug bij de Rwandese ambassade geweest. Vroeger regelde mijn soalmate Jempi dit, maar hij is er niet meer. Bij zulke activiteiten word je er nog eens sterker aan herinnerd. Hoe vaak hebben we dit samen kunnen en mogen beleven ?

Elk jaar vinden ze iets nieuws uit daar. Er ontbraken weer gegevens en nu moeten de Belgen maar liefst 21 dagen wachten op hun visum in tegenstelling met vroeger 3 dagen ? Maar goed dat ik er nu achter kom, anders was mijn boeking voor niets geweest. Begin mei krijg ik hopelijk mijn visum. Ze zijn wel altijd vriendelijk op deze ambassade. Ook mijn tickets zijn in orde. Ik vlieg dit jaar met Qatar Airlines. Ook dit is nieuw. Andere jaren vloog ik op Addis Abeba (Ethiopian Airlines) of Naïrobi (Kenia Airlines). Qatar was nu het goedkoopst. Dit betekent naar gewoonte wel veel langer onderweg, maar elke euro die naar Rwanda extra kan gaan is mee genomen. Dit jaar dus een tussenstop in Doha (Qatar) en meer dan 15 uren onderweg heen en op de terugweg meer dan 24 uren onderweg met een tussenstop in Doha en Parijs. Van Parijs terug met de TGV naar Brussel.

Door de enkele trappisten, genuttigd bij de sponsor van Imana (AA-drink), had ik toch wel wat zware lome benen op training vandaag, al zeggen de loopmakkers dan dat ze eigenlijk geen verschil merken ! :) Het was de eerste keer deze week zonder nat te worden. Het weer was zelfs aangenaam !

edifice.jpg
Airport Doha
Airport Kigali
 

22:35 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.