11-02-12

Rwanda 2012...

... loopt als een trein. Het geeft me een mentale boost na de onderwijsperikelen. Het gemeentebestuur Hechtel-Eksel heeft opnieuw zijn medewerking verleend en gaf een erg milde bijdrage voor mijn projecten. Waarvoor van harte dank aan het college van Burgemeester en schepenen. Ook het Don Boscocollege Hechtel wil graag 10% van hun opbrengst van de vastenactie overmaken. Ook dank aan de pastorale groepe DB Hechtel. Tenslotte kon ik met mijn projecten aansluiten bij de v.z.w. Solidariteit om Leven (Lommel). Zo is het nu mogelijk om fiscale attesten te bezorgen aan de donateurs. Ik ben hier erg blij om.

Gisteren was Imana nog genomineerd als sportvrouw van het jaar, al bleef het bij deze nominatie. En al zijn sporttakken bijna niet met elkaar te vergelijken, toch ging de titel van sportvrouw van het jaar terecht naar een beloftevolle kajakster Hermien Peeters. Proficiat Hermien ! We konden trouwens gisteren niet aanwezig zijn op de kampioenenhuldiging, waar naast Imana ook nog Yano werd gehuldigd, omdat het tevens receptie en premie-uitreiking was bij AVT Heusden. En deze premies mogen er best zijn en betekenen voor de atleten vaak een stevige portie extra zakgeld.

Morgen trekken we naar de crosscup Hulshout, waar Imana zal trachten haar leiderstrui te heroveren, na haar afwezigheid te CC Hannuit.

In het Laatste Nieuws stond nog een mooi artikel vandaag.HLN (476 x 600).jpg

18:33 Gepost door Roel Truyers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.